top of page

Mantra & Om

Mantra és una paraula en sànscrit que prové de "man" (ment) i "tra" (lliberació).

Mantra és el so de la devoció. És la invocació del Ser Suprem, la meditació a través del so (vibració), que ens acosta a Déu de forma directa.

El món tal i com el percebem està constituït per vibració, el mateix passa amb el so, sabem que aquesta vibració es converteix en energia.

D'aquesta manera el mantra és energia mística concentrada en una estructura sonora.

Tots els patrons de pensament que es generen a partir del cant o la repetició dels mantres son patrons positius que ens beneficiaràn en amplis aspectes a més d'aconseguir relaxar la nostra ment.


El Om "A-u-m" representa a Brahman (divinitat). És el mantra original, la primera vibració, el so del qual neixen tots els altres.

No té traducció literal, ja que no és una paraula. La seva repetició aporta lucidesa i introspecció profunda, ajudant-nos a transendir aquells obstacles i dirigir-nos cap al més profund del nostre ésser, en els plans més elevats de la consciència.

Aquest mantra calma profundament el nostre sistema nerviós, eliminant l'estrès i l'ansietat a causa de l'estimulació mitjançant la vibració del nervi pneumogàstric, un dels nervis més llargs i complexos del nostre organisme.


Sat Nam

Namaste


Sutra Yoga Center

52 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Santosha

bottom of page